Накарахте ме да се усмихна, момчета!

Ще приема критиката ви, че живея в заблуда. И без това няма да е за пръв път. Но аз някакси продължавам да вярвам, че истинските хора имат шанс навсякъде (дори в България!!).

Истински усмихнатите, истински борещите се, истински талантливите. Това че всеки има нужда от доза късмет е съвсем отделна история.

Казвам го просто, защото днес се смях от сърце и сега то продължава да бие силно, защото видях, че четирима младежи са способни да те накарат да плачеш от смях, когато слушаш Стинг с примеси на гадулка и народни мотиви.  Защото да чуем Pocker face в тяхно изпълнение е просто бру-тал-но (!!!) и защото както наскоро стигнахме до едно и също заключение с Живко Петров-Маестрото – „В България всички правят кавъри, но много малко правят свои парчета”. Е, тези момчета имат и свои много нежни и красиви песни.

Впечатлена съм до сълзи, усмихвам се при всяка нова тяхна песен, която откриват в интернет, късам си косите от яд, че чак сега се запознавам с тях и благословя своето вродено любопитство и упоритост да изкачвам 3 часа Витоша, за да ги чуя. Въпреки че от преумора вдигнах температура ще кажа едно: „Момчета, струваше си!”

P.S. Може да намерите повече информация и видеа на X-R@Y в тяхната Facebook група – X-R@Y FANGROUP.

Advertisements

3 thoughts on “Накарахте ме да се усмихна, момчета!

  1. Pingback: Приказка за фотонните криви, интелектуални собственост и други подобни непонятни неща | В тайната градина …

  2. Pingback: Приказка за фотонните криви, интелектуална собственост и други подобни непонятни неща | В тайната градина …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s